Vårens vakreste eventyr

Vårens vakreste eventyr

Publisert av Lars Hellum den 14.06.18. Oppdatert 25.06.19.

På fredagen sto over 50 spente fiskere på bryggen og ventet på utror.  Det ble en nydelig dag på havet, selv om den gjennomsnittlige fangsten nok lå under det man hadde håpet. Allikevel viste Thor Magne Falch at det var fisk der og veide inn imponerende 73.16kg på sine fem største fisk. Det ble tatt til sammen tre langer over 20kg, der to av våre medlemmer fikk, Thor Magne Falch og Steinar Andersen. Dagens, og turens største fisk var det gjestefiskeren Per Moen fra Båstad som sto for, det var en lange på 22.66 kg.

Marit på bruket har fått innredet nytt sløyerom, som var veldig fint med god plass og gode arbeidsforhold.

På lørdag var det nok mange som håpet på bedre forhold enn dagen før. Dessverre stemte ikke det, fisket hadde ikke tatt seg opp, og det ble ikke det store. Thore Magne Falch ble igjen dagens beste fisker, og hadde til sammen 34.10kg. Dagens største fisk var det Knut Elgerud som sto for, det var en lange på 13.80kg.

 

Det er bare å gratulere Trondheims fjerdelag med en knepen seier, med 245.32kg mot Oslos andrelag som hadde 240.86kg, det er under fem kilo! Takk til for en kjempetur, og til Richard for god organisering. Og, om noen lurte var Thor Magne Falch suverent best, og hadde til sammen 107.26kg, på sine ti største fisker, mer en 20kg over neste mann!