Medlemsmøte 12.06.2018

Medlemsmøte 12.06.2018

Publisert av Lars Hellum den 14.06.18. Oppdatert 24.06.19.

EFSA – Lars Hellum forklarte hva EFSA(European Federation of Sea Anglers). EFSA- Sverige arrangerte konkurranse i Øresund, og Petter Skudal vant. En delegasjon fra Norge dro også til EM på Island, OHKs medlemmer kom på 1, 8 og 12, vi fikk til sammen 12 og 1 sølv. Det var gull på landslag, gull på fire manns lag, gull på tomanns lag og vi gratulerer Petter Skudal med europamesterskap. Lars Hellum og Tor Arne, traff bra på tackler etter å ha fått oppdatert informasjon, de trodde det skulle være mye torsk, noe som viste seg å ikke stemme, de fisket i tillegg til torsk mye annet, blant annet, sei, torsk, lyr, rødspette, kveite, sandflyndre, hyse, hvitting, steinbit, lange og brosme. Det var arter som var målet. De fleste fikk 6-7 arter hver dag. Arrangementet hadde alt for mange påmeldte, derfor ble fisket delt i to skift, morgen og ettermiddag. Tor Arne og Lars Hellum avsluttet turen med en spadag i den Blålagune i Reykjavik. Tor Arne Rygg fortalte også om hvordan EFSA arranger tunfiskkonkurranser både i Halifax og Adriaterhavet.

 

Hitracup – Denne gangen var fisket litt dårlig. Det kom lite store langer, men det var mye pigghå. Thor Magne Falch vant individuelt, og Trondheim vant lagkonkurransen.

 

NM – NM i år var i Tananger og var da kombinert med Tanagerfestivalen. Vi stilte med 9 stykker. Lars Hellum kom på andre plass i NM og Tor Arne kom på tredje (siden det var så dårlige båter) og Petter Skudal på 7. I Dameklassen hadde vi 4 og 5 plass. Junior fikk Christian Yung vant bronse. Lars Hellum vant Tangerfestivalen sammenlagt, Petter Skudal kom på 4 og Richard Sjursen kom på 12. Hilde Skiffard kom på 4 plass.

 

Sommerens Mausundfestivaler – Det er ganske dårlig oppmøte fra Oslo i år, med bare syv påmeldte, så til neste år må vi skjerpe oss. I forlengelsen av dette ble også diskutert sommerens andre festivaler og taktikker og tackler rundt disse.

 

Eivind Stensrud og Frode Kagge hold ett foredrag om vindusfiske og kikkfiske etter flatfisk og andre småfisk. De hadde med seg ett «tungevindu» og tackler for at de interesserte skulle kunne få sSe og lære. Så til alle som tenker at dette skulle jeg gjerne lært noe om, KOM DERE PÅ MØTE.