Klubbtur 2 2018

Publisert av Lars Hellum den 28.03.18.

VF 2. 10 februar.

17 håpefulle var klare for Drøbak i relativt fint vintervær. 

Det var to båter og vi fisket litt forskjellig uten at det ga de store resultatene for noen av oss. Vi startet nord på langebåt og fisket fra 60 til ned mot 100 meter. Vi fikk endel fisk men det meste var undermåls.Tror eneste overmål fisk på 12 mann når vi dro derfra var ei hyse på drøye kiloen. Vi fisket oss sørover og prøvde et par plasser langs Oscarsborg med samme resultat som tidligere. Endel fisk men alt var undermåls . Så gikk vi inn mot Vestfjorden bak muren for å de etter sild men fant ikke den . Eneste lovlige fisk her ble en makrell. Den andre båten la seg utenfor bergholmen i Vestfjorden her ble resultatet 3 tellende fisker to hvitting og en makrell. 

De siste timene prøvde vi mølla og det kom opp noen fine hvittinger sammen med et par torsker som akkurat holdt mål. Beste fisker ble Petter med drøye 1,5 kilo fordelt på tre fisker. Tror ikke vi skal bruke så mye tid på resultatene. Det nappet relativt bra hele dagen men det var bare de små som var sultne denne gangen....

En liten trøst kan være at ski lå på mølla hele søndag og fikk endel sei på morran, den største på 1,7. Det ble også tatt en gråhai. Vinner vekta var på drøye 6 kilo men nesten all fisken tok om morran og det ble roligere utover dagen. Nytt forsøk søndag 25 mars. Det kan vel bare gå oppover etter dette?