Klubbmøte 27.03.19

Klubbmøte 27.03.19

Publisert av Lars Hellum den 02.04.19. Oppdatert 24.06.19.

Lars Hellum startet med dagens 1.agenda som var et referat fra generalforsamlingen i NHF.

Nytt av året er bl den nye poengberegningen i NC.

Deltagerne får NC-poeng beregnet etter følgene formel:

Totalplassering+klassevinner delt på 2. Vinner får 100p. Nr 2 får 99 osv både i klasse og totalplassering.

Lagkonkurransen i NC: Det beste laget fra klubben i alle NC festivaler inngår i en konkurranse somNHF resultatfører på sin hjemmeside.

Mere om endringer kan man lese på NHF hjemmeside om int.

 

Nordvegen og Karmøy havfiskefestival:

Petter Skudal oppsummerte. Mye vær og vind, bra med fisk! men få over festivalens minstemål. Petter Skudal tok seiern hjem den ene dagen med bl en flott blåstål, gratulerer! Lagkonkurransen ble vunnet av Oslo den ene dagen og 2. plass neste,bra jobba!

Det ble også tatt 2 nye klubbrekorder.

Johan Winge med sandflyndre på 720g

Tor Arne Rygg med lomre på 620g

Sørøyaturen:

Sven Solbakken fortalte litt.Vi sirklet rundt øya i ca 15 min mens vi ventet på at rullebanen ble brøytet. Vi ble godt mottat på flyplassen og transportert opp til Big fish adventure hvor de ventet med varm fiskesuppe og øl. Første "fiskedag" var være for dårlig til at vi fikk dra ut med båtene.2.og 3. fisket vi i fjorden og det var ganske bra med fisk, torsk over 20 kg og mange over 10kg, og en del steinbitt. De to neste dagene dagen tillot været at vi kom oss ut på havet hvor skreien sto og ventet på oss. Vanvittig mye fisk ! De som var med på turen var veldig fornøyd med opplegget. Det frister med gjentagelse.

Klubbturer:

Vi forsetter i Engelsvika og håper vi kan reise litt lenger ut til en grunne etter matfisk hvis været tillater.

Helsingborgturen: Det er litt få som har meldt seg på, men vi vil invitere EFSA fiskere til prøvefiske (Efsa konkurranse helgen etter) i håp om å fylle opp båten lørdag. Vil vil også ha en konkurranse om lengste mål av sandflyndre,rødspette og skrubbe. Søndagen skal vi prøve oss på litt andre arter og vil ha en "great grand slam" konkurranse med de tre flyndreartene + torsk

 

Infosjef:

OHKs fremtidige infokanal blir styreweb + mere info på facebook der veldig mange følger oss og vi har muligheter til å få flere medlemmer. Alle oppfordres til å poste innlegg og skryte litt mere av seg selv og klubben 😉

 

Hitracup: 

Richard Sjursen er årets general. Datoen for arrangementet er 8-9 juni. Hjemmesiden blir oppdatert med datoen. Richard kommer med mere info om detaljene senere.

Vår og Båstad festivalen vil det bli poengfiske begge dager.

Evt: Resten av møtet diskuterte vi mulighetene for å være arrangørklubb for NM i havfiske 2020. Mausund eller Sørøya. Småbåter eller store. Poeng eller vektfiske. Dette er et stort tema som vi helt sikkert skal se nærmere på.